Keleti kényelem a gyermekeink számára is a jatszoterland.hu oldalán kapható Denoh fészekhinta. Kinézetét és komfortját tekintve egy gyermek függőágyról beszélhetünk, amiben nemcsak magukat bekuckózva hintázhatnak gyermekeink – egyszerre csak egy személy fér el benne – hanem még egy délutáni szundításra is tökéletesen alkalmas eszköz.

Akár egy mesekönyv társaságában is elringatja őket ez a fészekhinta, ami ritka mulatság hintázás során. Sok gyermek megszokta, hogy altatás során babaként adamo hintában feküdt, így ennek rejtett élménye is előjöhet. Van, amikor nincs annál kellemesebb, mint egy hinta ringatásában elaludni játék során, szinte észrevétlenül. Egyik pillanatban még azt látjuk, hogy gyermekünk önfeledten játszik, a következőben meg már békésen szundít egy ilyen fészekhintának köszönhetően. Meg is spórolhatjuk néha napján ezáltal a délutáni altatást, ami egy fáradtabb napon nekünk is kész szívesség.

A Denoh fészekhinta szövete erős és vízlepergető, így esőzés után is hamar újra használható. Mivel a teherbírása 70 kg, így akár mi is beleülhetünk, ha ezen a súlyhatáron belül mozgunk, így néha mi is átélhetjük a függőágy élményt kertünkben. A fészekhinták különféle típusai különböző élményeket nyújtanak, mindegyik egy kuriózumnak számít a hinták világában, érdemes élni az általuk kínált élményekkel.