A múltkor pont galléros pólókat kerestem magamnak az interneten, mert sajnos ismerem már az áruházak által nyújtott szegényes kínálatot, és bármennyire is megkapóan mutatnak a kirakatokban a nagy leárazásokat hirdető táblák, legtöbb esetben sajnos ez nem igazán érezhető a termékek árain.

Mivel egy olyan nyári táborba készültem, ahol néha fontos volt az igényesebb megjelenés is, ezért úgy gondoltam, hogy mindenképp a galléros póló lesz a megfelelő választás. Nem is túl szokványos, viszont nem is annyira igényes, mint egy ing viselete.

Az interneten keresgélve rendkívül sok ruházati cikkek értékesítésével foglalkozó weboldalt találhatunk, azonban megragadta a figyelmem a Pólóügynök vállalkozás, ahol elég széleskörű választékra találtam galléros pólók tekintetében. Már a honlap első megjelenése is bizalmat sugárzott, aztán a termékek között nézelődve örömmel láttam, hogy egyazon termékről több kép is fel van töltve, mindenféle irányból, így nem kell gondolkodjak azon, hogy ez a valóságban miként fog mutatni rajtam

. Számos márkás galléros póló van a választékban, olyanok mint az Anvil, Asquith & Fox, Gildan Just Polos, Kariban, Premier, Skinnifit vagy a SOL’S. Ráadásul színek tekintetében is rengeteg lehetőséget kínáltak számomra, így nem lesz gond találtatni sem a ruházatom különböző elemeit.

Akár hosszúujjú galléros póló érdekel valakit, akár rövidujjú vagy talán ujjatlan, itt megtalálhatja, amit keres.