Raklapgyártással foglalkozó céget alapítottunk, melyhez egy viszonylag kisebb méretű tárolóhelységet tartottunk fenn, de pár év alatt úgy felfutott a vállalkozás, hogy kénytelenek voltunk egy eladó raktárt keresni.

Amellett, hogy nyilván jó hír és visszajelzés nekünk, hogy kinőtte a cég az eddigi kereteket, egy nagy feladat is kitalálni, hogyan tovább, milyen kapacitásigények vannak. Ezért elkezdtük felkutatni azokat a szolgáltatókat, amelyek eladó raktárakkal szolgálnak, így találtuk meg a Property Solutions Groupot.

Itt több olyan eladó raktár közül választhattunk, amelyek több szempontból is megfelelőnek találtunk a mi esetünkre. A cég több helyszínen is fenntart bírtokba vehető épületeket, mind a fővárosban, mind vidéken. Attól függően, mekkora négyzetméteren, és bérleti díjjal kalkulálunk, ennek megfelelően adtuk be személyes ajánlatkérésünket, majd javasoltak is egy kitűnő helyet.

Miután felmértük személyesen is, a szóban forgó eladó raktár nagyszerű választásnak bizonyult, hiszen amikor áthoztunk az összes szállítmányt, úgy kalkuláltunk, hogy a meglévő készleten túl még jelentősen tudjuk növelni a kapacitásokat, hogy bőven beférjenek ugyanarra a helyre.

Amit szintén előnyként értékeltünk, hogy a raktár az egyik gyorsforgalmi csomópont mellett helyezkedett el, így a tempósabb áruszállítás is sokkal könnyebben vált megvalósíthatóvá, ami az előző helyen rendszeres nehézség volt. Ha kapacitásbővítés okán eladó raktár felé mozdul el egy vállalkozás, feltétlenül ajánljuk a cég ajánlatait.