Amikor az idő sürget, akkor hirtelen hajlamos az ember nagyon felidegesíteni magát. Ilyenkor nehéz higgadtnak maradni és reálisan látni a dolgokat, mert sokszor úgy érezzük, hogy nincs megoldás a problémánkra. A helyzetet csak fokozza, ha még mások is benne vannak a szituációba, azaz, ha nem csak a saját ügyeinket érinti az adott dolog, hanem még a többi ember számára is kellemetlenséget okozhat a késedelem.

A frusztráltság leküzdhető, ha tartogatunk a váratlan helyzetekre egy Jolly Joker kártyát a tarsolyunkban, mely jelen esetben az expressz szállítás lesz, ami egy szolgáltatás a fuvarozó cégeknél.

Mivel nem lehet előre látni, hogy milyen csomag szállítása esetén lesz szükségünk az expressz szállításra, ezért is felel meg leginkább a céljainknak az, ha egy szakértő céget bízunk meg az ilyen jellegű projektekkel. Az ilyen cégek ugyanis olyan járműparkkal rendelkeznek, mely mindenféle méretű és extra szállítóeszközzel ellátott furgonokból áll. Ezeket a furgonokat mivel nagy létszámban birtokolják bármikor biztosítani tudják számunkra, akár egy munkanapon belül is. Azaz az expressz szállítás nem egy kivitelezhetetlen, lehetetlen feladat akkor, ha jó kapcsolatot ápolunk egy ilyen céggel. Az adott fuvarozási feladatot megelőzően meg kell adni a csomagok, elszállítandó eszközök, vagy járművek pontos paramétereit, illetve azt, hogy mikor szeretnénk őket és hova szállítani. Az sem jelent gondot az ilyen típusú cégeknek, ha emelőkkel, daruval kell az adott szállítmányt megemelni vagy leemelni a járműről az expressz szállítás után.