Amikor árnyékolásra keressük a megoldásokat, több szempontot kell átgondolnunk. Komplett rendszert szeretnénk, vagy a hagyományos redőnyöket, esetleg rolókat választanánk? Mennyire fontos az árnyékolás során a hőszigetelés erőssége?

Szeretnénk kombinálni az elemeket, vagy minél egyszerűbb megoldásokban gondolkozunk? Egyáltalán a kérdések olvasása során jövünk rá, hogy mennyi szempont létezik, amikor árnyékoláson gondolkozunk, vagy korábban is tisztában voltunk ezekkel a tényezőkkel? Az árnyékolás kivitelezési módszerei a modern építészet szerves részét képezik, melynek fő funkciója pontosan a hő- és a fényvédelem. Emellett azonban egyre fontosabb szempont az esztétika is, a megjelenés.

Nem tákolt megoldásokban gondolkozunk, amik lehetnek praktikusak, de rondák, hanem egyszerre biztonságos, modern, professzionális, és esztétikus megjelenést kölcsönző kiszerelésekben. Kültéri árnyékolás során a multiped zsaluzia az, amelynek köszönhetően a kültéri árnyékolók hatékony egységet képeznek.

Ezek kedvezően ötvözhetők a különböző preferenciáknak és igényeknek megfelelően. Különböző kombinációs lehetőségek vannak, melyeket a daidalos.hu oldalán a műszaki ábrák segítségével kellően áttekinthetünk. Lehet vakolható zsaluzia lefutót választani rolós, és oldalhúzós szúnyoghálóval is például. De sima oldalhúzós szúnyoghálóval, valamint plisszé szúnyoghálóval is van rá lehetőség. Van vakolható zsaluzia és redőny lefutó, integrált vagy mini plisszé szúnyoghálóval is. Tehát látható, hogy többféle multiped zsaluzia közül lehet választani az oldal kínálatának köszönhetően.