Ha valaha is szeretted volna megnyitni és vezetni a saját vállalkozásodat, elképzelhető, hogy elkeserített a lehetőségek hiánya. A Shopify viszont segít legyőzni az akadályokat, hogy jó úton járj ebben. Az online áruház felállítása szinte olyan, mint egy blog megnyitása, de áruval.

Amint megnyitod a fiókodat, a Shopify segít létrehozni egy saját üzletet. Kövesd az alkalmazás lépésenkénti útmutatóját az áruk hozzáadásához, a kirakat díszítéséhez és a webhely domainjének regisztrálásához. A Shopify gondoskodik arról, hogy ne felejts el semmi létfontosságú dolgot, így rátérhetsz arra, hogy azt tedd, amit szeretsz – megrendeléseket fogadni és  termékeket eladni.

Amint üzleted beindult, még mindig rengeteg a tennivaló – a rendelések kezelése, az ügyfelek visszajelzései, az eladások és az engedmények nyomon követése és még sok más. A Shopify számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segíthetnek a dolgok nyomon követésében, és sokkal könnyebbé teszik az üzlet vezetését.

A Shopify segítségével mégsincsenek olyan messze azok az álmok, hogy megnyisd saját üzletedet. Készen állsz arra, hogy kisvállalkozó legyél?