A napvitorla árában minden előnyös tulajdonság benne van annak, aki hatékony árnyékolási technikában gondolkodik. A legfontosabb nyilván az, hogy az ember a befektetett árért cserébe a lehető legjobb árnyékot élvezze.

A napvitorla ár tartalmazza a gyors, dekoratív, költséghatékony módon történő fedés a napsugarak ellen, mivel nagy felülettel rendelkezik, és nagymértékben képes megszűrni a káros UV-sugárzást. Mindezt úgy, hogy közben nem veszít eredeti színéből sem. A következő, ami a napvitorla árba belevehető, hogy a termék felszerelése sem kíván meg különösebb szaktudást. Az erősített széleknek és a sarkokban kialakított gyűrűknek, valamint néhány további kiegészítőnek köszönhetően könnyen és gyorsan felállítható, akár épülethez rögzítve, akár különálló módon.

A napvitorla ár emellett tartalmazza a többféle lehetőséget is, ugyanis háromféle méretben és kétféle színben is kapható, de egyéni kérésre másik méretet is elő lehet állítani. Nem utolsó sorban remek dizájnelemül is szolgál, hiszen bármely kertbe, teraszra, medencébe, játszótérre tökéletesen illeszkedik, így dekoratív árnyékolási módszer, modern megjelenéssel. A napvitorla ár a HDPE anyagot tartalmazza mely egy kézzel varrott, prémium típusú vízáteresztő árnyékoló, valamint kontúríves kialakítású, így biztosítja a vízelvezetést a sarkok felé, és a megfelelő kifeszülést. A napvitorla könnyen mosható, célszerűen első használat előtt, és szezon alatt is tisztítható enyhe tisztítószerrel és vízzel.