Professzionális szabadtéri felnőtt játszóterek már a Faberland jóvoltából! Hallottál már a street workout park kifejezésről? Napjainkban egyre elterjedtebb ez a kifejezés, ahogy a testmozgásra és sportra való igény egyre inkább népszerűvé válik.

Kinek nem fordul meg időnként a fejében az, amikor a tükör elé áll, hogy jó lenne valamit mozogni, esetleg edzőterembe járni. Sajnos azonban, ahogy az ember a különböző bérletek árára gondol, és saját kiadásait mérlegeli, inkább az elnapolás mellett dönt. A Faberland most erre a problémára nyújt megoldást Önnek!

A street workout parkok arra szolgálnak, hogy bárki végezhessen testmozgást vagy edzést a saját szintjének és szabadidejének megfelelően, ráadásul mindezt ingyen! Magyarországon is mi, a Faberland csapata, aktívan hozzájárulunk ezen létesítmények elterjedéséhez, hogy a megfelelő testmozgás bárki számára elérhető kiváltság legyen.

Professzionális fitnesz eszközöket forgalmazó termékcsaládunkban olyan termékeket forgalmazunk, amelyek lehetővé teszik azt, hogy egy street workout parkba felszerelve őket, a sportolás minden szintjén álló személyek elvégezhessék a napi testedzési rutinjukat. Ráadásul mindezt a szabad levegőn tehetik meg, aminek köztudottan pozitív hatása van az emberi szervezetre.

Ilyen testedzésre szolgáló felnőtt játszóterek sok helyen találhatóak már Budapesten, illetve az ország számos másik pontján. Mi többnyire az általunk gyártott gyermekjátszóterek mellé szoktuk javasolni a street workout park felépítését, hogy a szabadidő kicsiknek és nagyokban egyaránt hasznosan teljen.

Street workout park – éljen szabadon és egészségesen, velünk!