Gyerekként sokan tapasztalhattuk, hogy ha váratlanul találunk valahol egy játékházat, akkor abba mindenképp be akartunk mászni. Lehet, hogy az volt a világ legegyszerűbb kis kockaháza, de mégis úgy érezte az ember olyankor, hogy a lehető legizgalmasabb helyre került. A fantázia tágítja a teret.

A játékház tehát a gyerekek közkedvelt játszóeszköze, melyet kül- és beltéren egyaránt fel lehet állítani. Így, ha véget érnek a napos időt, akár be is költöztethetik a kertből a lakásba, ezáltal télen és nyáron is biztosítva lesz a gyerekek számára a bunkerezés élménye. Mindeközben fejlődik képzelőerejük és fantáziájuk.

műanyag játékház többféle színben és méretben kapható, így akár csoportosan is élvezhetik a kicsik a játékházak nyújtotta élményt. A kis házak fel vannak szerelve kis ablakokkal és ajtókkal is. A gyerekek úgy érezhetik a ház kapcsán, mintha ez a saját birodalmuk lenne, és ezzel fel is készülnek gondolatban arra, hogy később majd nekik is lesz saját otthonuk. A gyermekkor lényegében a felkészülés a felnőttkorba, így érdemes számukra a játékokon keresztül lehetőséget biztosítani arra, hogy lélekben legyen lehetőségük megtapasztalni a felnőtt korban rájuk váró dolgokat.